Internetes katalógus
BOSCH RendszerspecialistaDewalt


Güde

Adatkezelési tájékoztató


 Professzionális méréstechnika - Pontosság és kezelhetőség

   

 Mozgalmas időket élünk, ahol egyre magasabb követelményeket támasztanak a kisiparosok és az építőipar felé. Egyre összetettebb építési projekteket kell gyorsan, pontosan és megbízhatóan megvalósítani. Annak érdekében, hogy meg tudjon felelni ezeknek a követeleményeknek, magától értetődő, hogy a mérőkészülékeitől a lehető legtöbbet várja el.

Precizítás és egyszerű kezelhetőség
 

                          Kézbe veheti, kipróbálhatja műszereinket.

Segítünk az Önnek legmegfelelőbb terméket választani, a legjobb ár-érték arányban.

Valamennyi műszert beüzemelve, kipróbálva, bemutatva adjuk át, így biztosan alkalmazhtaja Ön a munkája során.

3 év garancia a BOSCH ipari mérőműszerekre.

 

                                 Mérőműszer kínálatunk                        

Bővített termékpalettájával a Bosch megfelel a piac által precíz és egyszerűen kezelhető mérőműszerekkel szemben támasztott igényeinek. Legyen szó helymeghatározásról vagy szintezésről: például a GLM 80 P lézeres távolságmérő. Ez a készülék lézeres távolságmérő és digitális lejtésmérő egyben. Az R 60 P mérősínnel kombinálva a GLM 80 P mutifunkcionális géppé válik. Távolságmérés, szintezés és precíz eljtésmérés egyetlen készülékkel!

 

 A Bosch pont-, vonal- és forgólézereket magas színvonalú használhatóság és könnyű kezelhetőség jellemzi. A bőséges tartozék program biztosítja a precíz és gyors munkavégzést az építés mindegyik fázisában, nagy távolságokban is.

     

A Bosch optikai szintező készülékei nagy pontosságukkal és kiváló megbízhatóságukkal tűnnek ki. A gyakorlatban kipróbált állványok megkönnyítik a szintezést, egyszerűen, rendkívül precízen és megbízhatóan állíthatók be, ezért rendkívül tökéletesek az építkezéseken történő erős igénybevételhez.

Ideális a lejtések, vízszintek és 0-360 fok-ig szögek pontos meghatározásához. A készülékek minden alkalmazásban meggyőzőek az az egyszerű kezelhetőségük által: akusztikus jeladó, memória és számológép funkciók, valamint a fej fölött leolvasható kijelző könnyítik meg a munkát.

 

Bővebb információt illetve kiegészítő tartozék kínálatunkat innen töltheti le: Bosch Méréstechnika

 

 

Kérdése van? Forduljon hozzánk bizalommal! 

 

Bővebb információt INNEN tud letölteni.


Ide kattintva letöltheti kapcsolódó anyagunkat
Kedvencekhez adom

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player