Internetes katalógus
BOSCH RendszerspecialistaDewalt


Güde

Adatkezelési tájékoztató

Vállakozásunk garanciális márkaszervizként és szakkereskedésként a kilencvenes évek kezdetén a megyében az elsők között kezdte meg még a bécsi nagykereskedelmi központból Makita gépek, alkatrészek forgalmazását. 

A Makita kéziszerszámokra meghatározott garancia 1 év. 
 
Amit ajánlunk:
 
-         Állandó akciók, egyedi ajánlatok,
-         Átfogó garanciális szolgáltatások, teljeskörű ügyintézés, garanciális márkaszervízként,
-         Gyors pótalkatrész szolgálat,
-         Javítási szolgáltatások gyári alkatrészekkel garancia időn túli gépeknél. 
 
Aktuális akciókról, újdonságokról, aktualitásokról tájékoztatást kaphat folyamatosan frissülő honlapunkon.
 
Egyedi akcióinkról érdeklődjön üzletünkben illetve elérhetőségeinken telefonon, e-mail-ben.
 
3 év Extra Garancia 
 
 3 év EXTRA garanciát ad a MAKITA minden elektromos és kerti MAKITA és DOLMAR gépre.
Internetes regisztráció esetén a 3 év garancia érvényes minden Makita és Dolmar gépre! Tekintve, hogy a MAKITA gépek magas minőségű anyagokból, majd' 100 év tapasztalatával készülnek és minden egyes termék minőségellenőrzésen esik át a MAKITA cég a kötelező 1 év helyett 3 év garanciát vállal. Ön így biztos lehet abban, hogy termékük vásárlása esetén hosszú ideig nem lesz gondja vele!
 
Elektromos gépek
Előfordul, hogy a nem megfelelő felhasználás, a használati útmutatóban foglaltak hiányos betartása miatt meghibásodik a termék. Ezekben az esetekben nem jár a garanciális javítás és Ön bosszús vagy csalódott lehet. A MAKITA ezt megérti és ezekre az esetekre vezeti be az EXTRA garancia szolgáltatásunkat. Az EXTRA garancia szolgáltatás keretén belül ingyenesen, vagy rendkívül kedvező áron vállalja azon elektromos kéziszerszámok javítását, amelyek meghibásodása nem garanciális. Ez természetesen nem mentesít a megfelelő gépválasztástól és használattól, de ha megtörtént a baj, a MAKITA segítő jobbot nyújt!
 
Kerti gépek
A Makita és Dolmar kerti gépekre 3 év garanciát vállal a Makita. A garancia a gyártási és szerelési hibákra vonatkozik. Az irreális túlterhelésből, a kenési elégtelenségből, nem megfelelő tartozékhasználatból, stb… meghibásodások nem.
A 3 év extra garancia szolgáltatás feltétele a gépnek a vásárlást követő 4 héten belül történő regisztrálása a regisztrációs oldalon. www.makita.hu
A szolgáltatás visszamenőleg is érvényes az idén vásárolt gépekre, amennyiben a regisztráció 2011. április 30-ig megtörténik.
A részletes garanciális feltételeket elolvashatja a www.makita.hu weblapon.
 
MAKITA akciós kiadvány letölthető a lap alján szereplő linkre kattintva. 

Ide kattintva letöltheti kapcsolódó anyagunkat
Kedvencekhez adom

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player